Collectors cassette voor Kunstverzamelaars

Van diverse series van ons ArtWork, hebben we collecties van 15 verschillende werken samen gebracht in een Art Collectors Box. Zo zijn er collecties voor : landschap en stadsgezichten, een esoterische collectie, een collectie van FineArt en de collectie van "Inside-Outside my mind". Samengevat: Beschikbaar zijn verschillende collecties in een luxe casette met daarin de kunstdrukwerken, voorzien van passende passe partouts voor de echte verzamelaar. Om te hebben, bezitten... of als relatie-o-neel cadeau. De cassettes staan voor stijl en persoonlijke aandacht.

Deze hoogwaardige  kunstdruk copieen zijn digitaal vervaardigd en worden met grote zorg door een daarin gespecialiseerde kunstdruk bedrijf verzorgd.  Voor deze Kunstdrukwerken geld echter een beperkte maximale oplage. En alle Kunstdrukwerken zijn uiteraard ook nog eens genummerd  en vergezeld van een kunstenaars-certificaat.

Image
Image

Catalogus van verzamelde werken

Een catalogus met verzamelde werken is op de download pagina beschikbaar ( LowRes-web resolution) For detailed view there is a HighRes PDF file, however, you need to register to obtain the full-sized PDF.

In deze PDF cataloque zijn alle werken samengevat. Een deel daarvan zijn echter niet meer te koop. Deze behoren toe aan Private-Collectors, maar zijn voor het overzicht wel opgenomen in deze catalogus.

menuheader 200

 

 webdesign Madstudio

madlogo2018 125

High-Res Reprografie by Mick Willemsen/Madstudio

International connections


Adres

Salon Artistique FlorRaison
Bellamystraat 46
3027 RJ
Rotterdam
The Netherlands

Email Adres

harm@mxworldwide.com

Phone Number

Phone: +31(0)10 262 166 64
Mobile: +31(0)6 108 574 23

"Ieder kind is een kunstenaar.

De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt."

citaat Pablo Picasso

Pablo Picasso

© 2021 All rights reserved Harm Kuijers

          

webdesign by Madstudio nl                                                                                                                          latest update : 03-03-2023

 

 

 ..